Branchekode

Fælles regler for Danmarks Bedste Bager og Konditor

Her finder du de fælles regler og information om tilmelding til Danmarks Bedste Håndværksbager og Konditor.

Fælles regler for Danmarks Bedste konditor og Håndværksbager

Download reglerne som PDF her.

Deltagerforudsætning:

Er du i besiddelse af et svendebrev som enten bager eller konditor, og arbejder du i en fødevarevirksomhed i Danmark, kan du deltage i en af de to konkurrencer.

Lærlinge, der har indgået uddannelsesaftale som voksenlærling i specialet Bager/Håndværksbager eller konditor kan også deltage.

Point og bedømmelse:

Bedømmelsen vil ske løbende under hele konkurrencen, og vil blive fortaget af fire dommere.

Pointsystem:

Bedømmelsen er bygget op omkring ”Measurements”, der er ja/nej spørgsmål til opgaven og ”Judgement”, hvor dommere bedømmer med flipkort med point fra 0-3.

Det er muligt at opnå 100 point for alle opgaver tilsammen. 

Nedenstående er kun et eksempel!

 

 

PRÆMIE:

  1. præmie - præmiecheck á 15.000 kr.
  2. præmie - præmiecheck á 10.000 kr.
  3. præmie - præmiecheck á 5.000 kr.

Tilmelding og udtagelse

1. oktober 2019 – tilmelding til BKD her.

Senest:

1. november 2019 – Indsendelse af præsentationsvideo del 1.

Filmen skal indeholde følgende:

  • 1-2 min. med præsentation af deltageren.
  • 1-2 min. film hvor deltageren fremstiller et produkt af eget valg.
  • 1-2 min hvor deltageren præsenterer produktet.

Alle tilmeldte får direkte besked om, hvordan videoen skal uploades.

Senest

1. december 2019 – Indsendelse af præsentationsvideo del 2.

Ved mere end fem tilmeldinger, afholdes der udtagelsesvideokonkurrence – hvor deltagerne vil få tilsendt et opskrift-/produkt, som deltagerne skal fremstille, og indsende en 3 min. film af produktionen. Deltageren har fra de modtager mailen, 8 timer til at indsende filmen til BKD.

Nærmere information gives direkte til de tilmeldte.