Mængde | Enhed | Ingrediens eller halvfabrikat som iblødsætning, fordej, surdej el.lign | Specificeret eftf. Sæt X | Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser |
2.000 | g | Knækket rug | Nej | |
130 | g | Salt | Nej | |
300 | g | Sapore othello | Nej | (Puratos) |
600 | g | Solsikkekerner | Nej | |
1.000 | g | Hvedemel | Nej | |
500 | g | Rugmel | Nej | |
1.500 | g | Rugsigtemel | Nej | |
450 | g | Rugbrødsmalt | Nej | (Puratos) |
175 | g | Gær | Nej | |
4.700 | g | Vand | Nej |
Dejføring og æltetid: | 15 min langsomt |
Dejtemperatur: | 30 °C |
Liggetid/sted: | 20 timer på køl |
Dejvægt: | 1.600 g |
Udbytte: | 7 stk |
Bearbejdning/ Opslåning: |
Køres direkte, vejes af i forme, pyntes og sættes på køl til dagen efter |
Raskning: | 2,5 time i raskeskab |
Inden afbagning: | - |
Ovn: | Stikovn |
Ovntemperatur: |
Indsætning: 240 °C med 25 sek damp Afbagning: 170 °C |
Bagetid: | 62 min. - spjæld åbnes efter 30 min |