Save as PDF

Danmarks Bedste Bagt Tærte 2018

Tilde Hansen, Reinh. van Hauen, Frederiksberg

Ole




Mazarin:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
6.000 g Marcipan  
3.000 g Smør  
4.000 g Æg  
3.000 g Florsukker  
400 g Risofarin  

Linsedej:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
5.000 g Margarine  
5.000 Smør  
4.000 Florsukker  
1.000 Æg  
8.000 Mel  
2.000 Mandler  

Pærefyld:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
500 g Pære  
100 Sukker  
5 Vanilje  
40 Citron  
50 Pære saft  
30 Majsstivelse  
75 Vand  

Kanel topping:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
750 g Hasselnød  
1.000 Florsukker  
15 Kanel  
325 Hvider  

Hovedopskrift:
Mængde Enhed Ingrediens eller halvfabrikat Specificeret eftf. Sæt X Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser
220 g Linsedej Nej  
100 g Mazarin Nej  
200 g Pærefyld Nej  
130 g Kanel topping Nej  
Pynt:
Chokolade og hasselnød

Fremgangsmåde:

Mazarin:
Sukker og marcipan køres sammen. Smør tilsættes og derefter æg. Til sidst vendes risofarin i.

Linsedej:
Smør, margarine og florsukker køres sammen. Resten tilsættes og køres til ensartet masse.

Pærefyld:
Majsstivelse og vand blandes. Resten koges op og majs-blandingen tilsættes.

Kanel topping:
Det hele vendes sammen

Den færdige kage:
For formen med linsedej. Fyld mazarinmasse i formen. Læg pærefyld oven på mazarainen. Tilsidst kaneltopping på toppen. Bag det hele ved 200 °C ca. 35 - 40 min.

Vægt: 650 g
Udbytte: 1 stk.

Tankerne bag det udviklede kage:
Fokus på god smag



Se flere opskrifter på www.bkd.dk