Save as PDF

Danmarks Bedste Kransekage 2018

Pernille Louise Hjort, Reinh van Hauen, Frederiksberg

Pistaciestang




Kransekagemasse:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
1.000 g Kranse XX  
500 g Sukker  
80 g Æggehvider  
40 g Pistacie Dessertpasta (Braun)

Hovedopskrift:
Mængde Enhed Ingrediens eller halvfabrikat Specificeret eftf. Sæt X Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser
50 g Kransekage Nej  
10 g Pistaciecreme Nej (Linea Creme)
Pynt:
5 g. pistacienødder

Fremgangsmåde:

Kransekagemasse:
Kranse XX og sukker køres sammen til en ensartet masse. Pistacien kommes i og køres mens æggehviderne blive tilsat lidt af gangen

Den færdige kage:
Kransekagen sprøjtes ud på plader. Pistaciecremen sprøjtes i fordybningen, bages ved 240 °C i 6 - 7 min. Pistacienødder lægges over pistaciecremen.

Vægt: 65 g
Udbytte: 1 stk.

Tankerne bag det udviklede kage:
Jeg ville lave en kransekagestang der var lige så let at producere som en nougatstang.



Se flere opskrifter på www.bkd.dk