Save as PDF

Danmarks Bedste Kransekage 2018

Thomas Bastholm, La Glace, København

Richo




Chokolade kransekage:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
450 g Kranse XX  
450 g Lemke  
495 g Flormelis  
180 g Æggehvider  
300 g Alto el Sol  

Passion Broken:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
500 g PassionPure  
200 g Sukker  
6 g Gellan  
6 g Citras  

Hovedopskrift:
Mængde Enhed Ingrediens eller halvfabrikat Specificeret eftf. Sæt X Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser

40

g Chokolade kransekage Nej  
5 g Passion Broken Nej  
Pynt:
Chokolade

Fremgangsmåde:

Chokolade kransekage:
Det hele køres sammen. Rulles og bages fra frost. 185 °C 10 min. Skæres i 12 cm

Passion Broken:
Det hele koges op og blendes fra frost.

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion

Vægt: 45 g
Udbytte: 1 stk.

Tankerne bag det udviklede kage:
Choko Choko



Se flere opskrifter på www.bkd.dk