Save as PDF

Danmarks Bedste Tørkage 2018

Pernille Louise Hjort, Reinh van Hauen, Frederiksberg

Browni Rawnie




Brownie:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
700 g Smør  
550 g Sukker  
600 g Æg  
350 g Mel  
10 g Salt  
15 g Bagepulver  
200 g Karamel Chokolade (Reno)
700 g Chokolade 70% (Reno)
550 g Brun Farin  

Karamel Trøffel:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
500 g Fløde  
1.000 g Karamel chokolade (Reno)

Hovedopskrift:
Mængde Enhed Ingrediens eller halvfabrikat Specificeret eftf. Sæt X Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser
5 g Karamel trøffel Nej  
60 g Karamel Brownis Nej  
5 g Kornflaks Nej  

Fremgangsmåde:

Brownie:
Smørret smeltes og chokoladerne kommes i og røres klumpfrit. Sukker, brun farin, æg og chokomasse køres sammen med spartel og resten af ingredienserne køres i dejen. Massen kommes i en kant ramme og drysses med mandelsplitter og bages ved 180 °C i 40 - 45 min.

Karamel Trøffel:
Fløden koges til 75 °C og hældes over chokoladen, røres klumpfri. Hældes på brownien og sættes på køl til næste dag. Skæres i ønskede størrelse.

Den færdige kage:
Pyntes med cornflakes på toppen.

Vægt: 70 g
Udbytte: 1 stk.

Tankerne bag det udviklede kage:
En tørkage der er nem og smager lækkert



Se flere opskrifter på www.bkd.dk