Save as PDF

Danmarks Bedste Tørkage 2018

Thomas Bastholm, La Glace, København

Ruben




Chokolade mørdej:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
400 g Smør  
400 g Sukker  
2 g Citronskal  
160 g Æg  
720 g Mel  
100 g Kakao  
6 g salt  

Passion ganach:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
75 g Passion pure  
75 g Mango pure  
50 g Fløde  
20 g Citron  
40 g Invertsukker  
500 g Mælkechokolade  
50 g Smør  

Passion broken:
Mængde Enhed Råvare Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser
500 g Passion pure  
100 g Sukker  
6 g Gellan  
6 g Citras  

Hovedopskrift:
Mængde Enhed Ingrediens eller halvfabrikat Specificeret eftf. Sæt X Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser
5 g Ckokolade mørdej Nej  
40 Passion ganache Nej  
5 Passion broken Nej  
Pynt:
Chokoladepynt

Fremgangsmåde:

Chokolade mørdej:
Køres sammen med spartel. Køl. Rulles på 3 mm. Bages 170°C 5 min.

Passion ganach:
Det hele varmes og blandes på thermo mixer til 37 °C. Støbes i form. Frys. Sprayes med Chokolade spray og guld.

Passion broken:
Det hele koges op og blendes. Frys og blendes

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion broken

Vægt: 50 g
Udbytte: 1 stk.

Tankerne bag det udviklede kage:
Kage



Se flere opskrifter på www.bkd.dk