Danmarks Bedste Tørkage 2018
Thomas Bastholm, La Glace, København
Ruben
Chokolade mørdej:
Mængde |
Enhed |
Råvare |
Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser |
400 |
g |
Smør |
|
400 |
g |
Sukker |
|
2 |
g |
Citronskal |
|
160 |
g |
Æg |
|
720 |
g |
Mel |
|
100 |
g |
Kakao |
|
6 |
g |
salt |
|
Passion ganach:
Mængde |
Enhed |
Råvare |
Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser |
75 |
g |
Passion pure |
|
75 |
g |
Mango pure |
|
50 |
g |
Fløde |
|
20 |
g |
Citron |
|
40 |
g |
Invertsukker |
|
500 |
g |
Mælkechokolade |
|
50 |
g |
Smør |
|
Passion broken:
Mængde |
Enhed |
Råvare |
Producent skal angives ved specielle råvarer eller sammensatte ingredienser |
500 |
g |
Passion pure |
|
100 |
g |
Sukker |
|
6 |
g |
Gellan |
|
6 |
g |
Citras |
|
Hovedopskrift:
Mængde |
Enhed |
Ingrediens eller halvfabrikat |
Specificeret eftf. Sæt X |
Producent skal angives ved bagehjælpemidler, specialråvarer og sammensatte ingredienser |
5 |
g |
Ckokolade mørdej |
Nej |
|
40 |
g |
Passion ganache |
Nej |
|
5 |
g |
Passion broken |
Nej |
|
Pynt:
Chokoladepynt
Fremgangsmåde:
Chokolade mørdej:
Køres sammen med spartel.
Køl.
Rulles på 3 mm.
Bages 170°C 5 min.
Passion ganach:
Det hele varmes og blandes på thermo mixer til 37 °C.
Støbes i form.
Frys.
Sprayes med Chokolade spray og guld.
Passion broken:
Det hele koges op og blendes.
Frys og blendes
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion broken
Vægt: 50 g
Udbytte: 1 stk.
Tankerne bag det udviklede kage:
Kage
Se flere opskrifter på www.bkd.dk