Branchekode

BKD er stærkt repræsenteret på Foodexpo

29. januar 2018

BKD står for både nordiske mesterskaber og en medlemskonkurrence på Foodexpo. Så når du alligevel er i Herning til marts, så skal du ikke snyde dig selv for et besøg hos BKD.

 

Søndag den 18. marts 2018 slår MCH Messecenter Herning dørene op til fagmessen Foodexpo, hvor besøgende kan se frem til at gå på opdagelse i ti fyldte haller med aktiviteter og udstillere fra foodservice, detail, hotel- og restaurationsbranchen. Aktivitetsprogrammet byder på spændende foredrag, gode smagsoplevelser og ikke mindst de mange imponerende fagkonkurrencer.

Her står BKD for hele tre af slagsen. Alle i hal F.

Søndag den 18. marts er de nordiske lande inviteret til Nordic Bakery Cup. Her skal bagerlandsholdet kæmpe for at sikre sig det første nordiske guld siden 2012.

Dagen efter er det konditorerne, der fylder i konkurrencehallen ved siden af BKDs stand. Konditorlandsholdet har vundet to af de seneste tre nordiske mesterskaber og holdet er ivrige for at vinde på hjemmebane.

Tirsdag den 20. marts er det medlemmerne, som inviteres til konkurrence om at lave Danmarks bedste romkugle. Den konkurrence kan du læse mere om på næste side.

 

Mange konkurrencer på messen. Det er ikke kun BKDs konkurrencer, som kan give inspiration for de besøgende.

Blandt andet afholder Foodexpo, for anden gang, DM i Chokolade i samarbejde med Callebaut. DM i Chokolade er for kokkeelever mens den helt nye konkurrence Callebaut Chocolate Hero er for professionelle konditorer, bagere og chocolatiers.

Callebaut Chokolate Hero, er en helt ny konkurrence for professionelle fra hele Norden. Deltagerne skal blandt andet udvikle en kage: 'pastry of the day' og lave ni individuelle kager, som skal veje 50 – 100 gram.

Foodexpo 2018 finder sted i MCH Messecenter Herning søndag 18. marts - tirsdag 20. marts 2018.

}