Branchekode

Danmarks bedste romkugle fås på Fyn

Pressemeddelelse

20. marts 2018

Det var et tæt løb i toppen, da Danmarks Bedste Romkugle skulle findes på Foodexpo i Herning. Kun seks stemmer skilte nummer 1 og nummer tre. Skal man have Danmarks bedste romkugle, så skal man til Fyn, nærmere betegnet Nørre Aaby.

Carsten Mathiessen er en glad bagermester.

Han kan nemlig kalde sig manden bag Danmarks bedste romkugle. Det blev kendsgerningen, da Bager- og konditormestre i Danmark, tirsdag, som en del af Foodexpo i Herning, afholdt den første kåring af den bedste romkugle.

32 bagerier deltog i konkurrencen og de havde alle medbragt 100 romkugler til konkurrencen og det var så op til forbrugerne at dømme, hvilken som var bedst.

Og det gjorde de så. Enkelte kastede sig ud i opgaven at smage på samtlige 32 forskellige kager, mens andre udvalgte sig fem seks stykker inden de afgav deres stemme.

Gennem to en halv time blev der spist og diskuteret romkugler til den store guldmedalje og altså stemt.

Da stemmerne var talt op var vinderen klar. Carsten Matthiesen fra Nørre Aaby Bageri (tv) var finderen. Nielsens Bageri, Padborg, ved Henrik Nielsen blev nummer to (han kunne ikke være til stede til foto), mens Seest Bageri ved Claus Toft Hansen (th) satte sig på tredjepladsen. De fik diplomer og blomster overrakt af BKDs formand, John Jønsson.

Se top ti under billedet...

 

 

Her kan du se top ti:

  1. Nørre Aaby Bageri, Carsten Matthiesen
  2. Nielsens Bageri, Padborg, Henrik Nielsen
  3. Seest Bageri, Claus Toft Hansen
  4. Kirstens Konditori, Brønshøj, Kristian Larsen
  5. Farumhus Konditori, Peter Jørgensen/Andrea Godt
  6. Rask, Hobro, Christian Rask/Henrik Rask
  7. Ostekagehuset, Bagsværd, Almed Kamian
  8. Lejre Bageri, Jens Larsen
  9. Johns Kagehus, John Jønsson/Morten Jønsson
  10. Guldbageren, Brøndby, Thorben Andersen
}