Branchekode

BKD HENTER NY DIREKTØR HOS DANSK ERHVERV

Pressemeddelelse

28. august 2019

Det bliver Michael Kjær Pedersen (45), som den 1. oktober sætter sig i den ledige direktørstol hos Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD). Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i afdelingen for Arbejdsmarked, uddannelse og forskning, hvor han blandt andet har arbejdet tæt sammen med BKD i Det Fællesfaglige Udvalg samt kompetencefonden for håndværksbagere og har gennem det rådgivet flere af BKDs medlemmer på uddannelsesområdet.
- Vi glæder os meget til at byde velkommen til Michael Kjær Pedersen hos os i BKD. Det er min, og bestyrelsens, helt klare opfattelse at han kan udvikle og styrke vores organisation og dermed branchen gennem de næste mange år frem, siger formand for BKD, John Jønsson.
Selv siger den kommende administrerende direktør:
- Jeg glæder mig til at komme til at lære medlemmerne endnu bedre at kende end jeg gør i forvejen. Jeg håber at kunne gøre mit til, at de kan koncentrere sig om at skabe mest mulig vækst i deres virksomheder ved at løfte nogle af de mange administrative byrder og regler væk fra deres arbejdsbord, siger Michael Kjær Pedersen.
BKD har været medlem af Dansk Erhverv siden 2012 og med valget af Michael Kjær Pedersen som ny administrerende direktør forventer John Jønsson at styrke det i forvejen gode samarbejde med Dansk Erhverv.
– Dansk Erhverv er nok vores vigtigste samarbejdspartner og med Michael Kjær Pedersen ved roret i sekretariatet forventer jeg et endnu tættere samarbejde med Dansk Erhverv om vores mærkesager, siger BKD-formanden.


Fakta:
Bager- og Konditormestre i Danmark
Brancheorganisation for de danske bager- og konditormestre. Repræsenterer små 400 medlemmer med sammenlagt 700 bageriudsalg, der årligt omsætter for op mod fire milliarder.
Sekretariatet på Islands Brygge tæller otte ansatte.

Michael Kjær Pedersen
Uddannet sociolog
45 år gammel
Bor i Valby med hustru og to børn

Michael Kjær Pedersen; ny adm. direktør for Bager- og Konditormestre i Danmark. Fotokredit: Dansk Erhverv.

}