Branchekode

BKD SKAL HAVE NY DIREKTØR

4. november 2020

Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD) skal ud og lede efter en ny direktør kun 13 måneder efter den sidste tiltrådte.

- Hos BKD er vi selvfølgelig ærgerlige over at måtte sige farvel til en god direktør efter så kort tid. Men sådan er arbejdslivet nu engang og når drømmejobbet står ledigt, så kan vi ikke fortænke Michael Kjær Pedersen i at tage det. I bestyrelsen har vi været utrolig glade for det store arbejde og den fornyede energi, som Michael Kjær Pedersen bragte ind i BKD med jobbet som administrerende direktør i BKD, og derfor er det et selvfølgelig trist at vi mister ham, siger formand for BKD, John Jønsson.

Han træder, midlertidigt, ind som daglig leder af sekretariatet på Islands Brygge i København og arbejdet på at finde en permanent afløser er allerede gået i gang.

- Nu skal bestyrelsen lige komme sig over det første chok. Og så må vi i gang med at lede efter en ny administrerende direktør til BKD. Vi er ikke i tvivl om, at vi havde fundet den rigtige type person til jobbet, og derfor står vi ikke på helt bar bund i forhold til at finde en ny administrerende direktør for BKD, siger John Jønsson.

}