Branchekode

NU ER DET KUN AT VENTE

13. januar 2020

Halspeakeren talte ned til kl. 13.00, hvor Det Danske Bagerlandshold skulle have afleveret alle deres produkter for at slippe for en tidsstraf.

Ti, ni, otte, syv, seks, fem, fire, tre, to, en … Og der midt mellem en og nul rakte Siri Pallesen, Asger Hansen og Mikkel Hansen armene i vejret som tegn på, at de havde afleveret. I sidste sekund på den største scene en bager kan bage på, havde de leveret bagværk i verdensklasse til præcis den tid, de skulle. Hverken mere eller mindre.

På publikumsrækkerne eksploderede de danske tilskuere i et jubelbrøl, som havde de tre bagerhelte allerede vundet, og da lyden nogle nanosekunder senere ramte bagerlandsholdet, så gengav de brølet og lod stress, pres og følelser flyde fra kroppene i en eksplosion lyd, tårer og engagement.
De havde klaret det. Nu var alt ude af deres hænder og det var op til dommerne om danskerne havde fortjent mere end skulderklap for deres indsats.

Det ved vi tirsdag den 14. januar kl. 11.00.

 

Det hele var ellers ved at begynde rigtig dårligt for danskerne.

Holdets ansvarlige for de søde deje, Siri Pallesen, blev aftenen inden konkurrencen ramt af de indledende stadier af en omgang forkølelse/influenza. Men med en kombination af smertestillende piller og peptalks kom hun så meget på benene, at hun var i stand til at gennemføre dagens omfattende program.

- Men jeg glæder mig også til jeg kan komme hjem i seng. Men det er nok først, når jeg kommer helt hjem, sagde den trætte deltager efter konkurrencen.

For før det skal standen gøres ren, bilen skal pakkes, der er en gallafest for deltagerne i konkurrencen. Og det er bare på konkurrencedagen. Tirsdag er den store dag, hvor Siri Pallesen sammen med Asger Hansen og Mikkel Hansen finder ud af om deres hårde arbejde og måneders forberedelse har båret frugt og sender Det Danske Bagerlandshold på VM-podiet for første gang nogensinde.

Det finder vi ud af tirsdag kl. 11.00.
Hele præmieoverrækkelsen sendes live på vores Facebookside. Her kan du også gense de hektiske minutter inden danskerne fik afleveret.

}