Branchekode

BKD henter ny direktør hos Dansk Industri

Pressemeddelelse

14. januar 2021

Mandag den første februar 2021 sætter der sig en ny mand i kontorstolen forbeholdt den administrerende direktør i BKD. Det bliver den 53-årige Henrik Mühlendorph, der indtil nu har bestredet en stilling som sektionskonsulent hos Dansk Industri, hvor han har været sekretariatsansvarlig for de to selvstændige foreninger Stenhuggerlauget i Danmark

og Materieludlejerne.

Den nye direktør er uddannet Cand.merc. i strategi, organisation & ledelse fra CBS og har siden 1996 haft flere jobs i både det private erhvervsliv og i en række erhvervsorganisationer. Privat bor han i Kokkedal og for ham er skiftet til BKD, som i flere år har stået på hans ”shortlist” af organisationer, han gerne ville arbejde i og med, et decideret drømmejob.

- Vi glæder os meget til at byde velkommen til Henrik Mühlendorph hos os i BKD. Det er min, og bestyrelsens, helt klare opfattelse at han kan udvikle og styrke vores organisation og dermed branchen gennem de næste mange år frem, siger formand for BKD, John Jønsson.

BKDs eget fagblad, Bager- & Konditor, har lavet et længere interview med den nye direktør for at høre nærmere om hans planer. Det kan du læse HER.

Fakta:
Bager- og Konditormestre i Danmark
Brancheorganisation for de danske bager- og konditormestre. Repræsenterer små 400 medlemmer med sammenlagt 700 bageriudsalg, der årligt omsætter for op mod fire milliarder.
Sekretariatet på Islands Brygge tæller syv ansatte direktøren inklusive.

Henrik Mühlendorph

53 år gammel
Bosat i Kokkedal

}