Branchekode

Bliv en del af BKD

6. maj 2022

BKD-formand John Jønsson har ordet: 

Kære kollega,

Det ligger os meget på sinde at få dig som medlem. Det er vores ambition at samle alle branchens professionelt drevne virksomheder i BKD. Sammen er vi nemlig stærkest, og jo flere vi er, desto større udbytte får vi. I samlet flok har vi lettere ved at søge den indflydelse, der kan forbedre vores rammebetingelser.

Som medlem af BKD er det helt okay at forvente lidt mere. Hver eneste dag. Et medlemskab af BKD giver synlig værdi. Nogle af vores kodeord er specialiseret rådgivning, skræddersyede løsninger, service i øjenhøjde og mærkbare kontante fordele.

BKD’s sekretariat er med sine otte ansatte ikke stort. Til gengæld er sekretariatet topmotiveret og udgør et unikt team af engagerede eksperter med både generel og praktisk viden om lige netop bager- og konditorbranchen. Sekretariatet er kun til for dig som medlem, og vi har udelukkende bager- og konditorvirksomheder som medlemmer. Vi hjælper dig og branchen, og vi understøtter i samtlige henseender, så det bliver nemmere og mere profitabelt for dig at drive din virksomhed.

I BKD kan du nu vælge mellem to typer af medlemskab – enten BKD Full-Service eller BKD Arbejdsgiver. I praksis betyder det, at du beslutter dig for, om et medlemskab skal være med eller uden tilhørende overenskomstforpligtelser/-rettigheder. Medlemskaberne koster præcis det samme. Og det er uanset hvad en god forretning at være medlem af BKD.

Mange venlige hilsener,

John Jønsson, formand

...

Næste skridt ... 👣

For mere information og hjælp til at blive medlem, kontakt medlemskonsulent i BKD, Mette Petersen (mp@bkd.dk / 91897976), som også gerne besøger dig og din virksomhed. 

Sammen kan I udfylde vores optagelsesbegæring - tryk.

Download 'Optagelsesbegæring' som PDF-fil her.

}