Branchekode

Samarbejdsaftale på skadedyrsområdet sikrer væsentlige medlemsfordele

21. februar 2022

I forlængelse af forsikringsaftalen med Gjensidige, hvor der – for at kunne opretholde de gunstige vilkår – er skærpede, lokale krav på skadedyrsområdet, har BKD rakt ud til et af verdens førende servicefirmaer, Anticimex, for at forhandle så optimale medlemsvilkår som muligt på plads, når det kommer til skadedyrsforebyggelse og -bekæmpelse.

”Og det er lykkedes,” siger en tilfreds BKD-direktør Henrik Mühlendorph.

”Vi kan nu tilbyde vores medlemmer, at de ved køb af en ’Anticimex-BKD-pakke’ er dækket fuldstændigt ind forsikringsmæssigt. Vi er meget glade for processen og det endelige aftaledokument, og jeg er sikker på, at Anticimex vil levere et højkvalitets-serviceprodukt til de af vores medlemmer, der måtte vælge Anticimex som leverandør af skadedyrsforebyggelse og -bekæmpelse,” siger Henrik Mühlendorph.

Flere muligheder på sigt
Rune Sejersen, administrerende direktør i Anticimex, har store forventninger til samarbejdet med såvel lokale håndværksbagere som større kæder.

”Vi er klar til at svare på spørgsmål og servicere på bedste vis. På sigt giver det mening, at vi udvider aftalen til også at omfatte generel bygningsgennemgang ift. at forebygge evt. dyre skader som følge af indtrængende vand fra bl.a. knækkede tagsten,” siger Rune Sejersen.

FAKTA: Anticimex tilbyder følgende produktpakke/priser til BKD-medlemmer

  • Et stk. SMART box, hvor vi tømmer den gratis, når den er fuld – og holder den funktionsdygtig via batteriskift.
  • Et stk. UV LED-indikator inkl. Fire årlige skift af limplader og nye LED, når teknikeren vurderer et behov (typisk hvert tredje år).
  • Fire servicebesøg om året med en generel servicerapport, der ud over UV også kommenterer andre skadedyr, herunder gnavere.
  • En årlig bygningsgennemgang med rapport.

Normalpris for ovenstående er kr. 11.250 ex. moms.

BKD’s medlemmer får ovenstående til kr. 8.250 ex. moms.

Herudover tilbyder Anticimex, at en ekstra UV LED kun koster kr. 1.900 eks. moms per år med fire årlige skift af limplader og nye LED, når teknikeren vurderer et behov (typisk hvert tredje år). Oven i dette får BKD’s medlemmer 35 % i rabat på Anticimex’ timepris jf. prislisten. Timeprisen er p.t. kr. 1.450, dvs. BKD’s medlemmer får kr. 507,5 i rabat per time.

Medlemmer af BKD kan kontakte medlemskonsulent Mette Petersen (91 89 79 76 / mp@bkd.dk) for yderligere information om Anticimex-aftalen.

}