Branchekode

Tilmelding er åben: Efteråret byder på såvel bagerfrue- som bagermestertræf

13. juli 2022

Der er faglige krummer og proteiner i programmerne, som danner to rammer om henholdsvis et bagerfrue- og bagermestertræf i efteråret. Lær dine branchekolleger bedre at kende. 

Faglighed, fællesskab og måske lidt festivitas. Det kan altså kun gå for langsomt med, at du får tilmeldt dig enten bagerfrue- eller bagermestertræf 2022.

”Bagerfruetræf 2022 byder bl.a. på en lærerig session, hvor fokus er på billeder og styling. Vi skal nemlig blive bedre til at tage de perfekte produktbilleder og ikke mindst gode, inspirerende stemningsbilleder. Derudover gennemgår vi alt fra mockups til hjemmeside og de nyeste trends på sociale medier. Alt sammen i et miks – det vil sige både teori og praksis,” siger medarrangør Gitte Wendelboe fra Bagergården i Saxild, og hun supplerer:

”Vi krydser fingre for, at vi kan invitere nye ansigter med i fællesskabet. Ingen bør holde sig tilbage, og jeg ved, at bagermestrene har en tilsvarende meget åben tilgang. Det vil give kæmpe værdi i og for branchen, at endnu flere deltager i vores netværksarrangementer.”

...

(Arrangør: Bagerfruetræf-teamet)

Bagerfruetræf 2022 (31. oktober-1. november) på Molskroen 

PRISER og TILMELDING (frist 1. sep.), følg instruks via linket her ...

Grib også gerne fat i: Gitte Wendelboe (Bagergården i Saxild), 86558205, bgsaxild@gmail.com

Mandag den 31. oktober

Kl. 08.30: Check-in på Molskroen – dog kan det ikke forventes, værelserne er klar.
Kl. 09.00: Fotoworkshop – Steffen Stamp, Stamp Reklamefoto; Dorte Valbjørn, Valbjørn Design.
Kl. 11.30: Frokost.
Kl. 12.30: Salgsoptimering – Ditte Larsen, Bagergruppen; Anders Lønstrup, Piranya.
Kl. 14.45: Pause.
Kl. 15.00: Mindfulness – Camilla Marcinkowski, CAMA MIND.
Kl. 16.30: Fri leg.
Kl. 19.00: Velkomstdrink og middag.

Tirsdag den 1. november

Kl. 07.00: Morgenmad.
Kl. 09.00: Den Røde Stol.
Kl. 10.00: Hvor er BKD nu på vej hen? Ved formand John Jønsson og administrerende direktør Henrik Mühlendorph.
Kl. 11.30: Bagerfruens Blå Time.
Kl. 12.30: Tak for denne gang.

...

(Arrangør: Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening)

Bagermestertræf 2022 (2.-3. oktober) i Assens og Odense 

PRIS = kr. 3.400 inkl. alt (oplæg, forplejning og enkeltværelse mv.), bindende TILMELDING senest 1. sep. ved henvendelse til Hanne Vilbrand (hv@bkd.dk).  

Søndag den 2. oktober

Kl. 11.00: Strøjer Samlingen i Assens, rundvisning med guide og fart over feltet.
Kl. 12.00: Frokost, Strøjers Smørrebrød.
Kl. 13.00: 2. etape af rundvisning.
Kl. 14.00: Afgang mod Odense og ankomst til Comwell HC Andersen.
Kl. 16.00: Foredrag med Michael Svendsen, der er en humoristisk og energisk foredragsholder, som har prøvet mangt og meget på det danske arbejdsmarked. Michael Svendsens baggrund giver ham et stærkt udgangspunkt for at holde foredrag for målgrupper, hvor forandring, humor og arbejdsglæde er på dagsordenen.
Kl. 17.30: Vi mødes i baren.
Kl. 19.30: Middag.

Mandag den 3. oktober

Kl. 08.30: Velkomst og opsamling fra gårsdagen.
Kl. 08.45: Oplæg ved/fra HallMall, Valsemøllen, Bentax Kaffe – Kaffeoplevelser, KEN Storkøkken.
Kl. 10.30: Sandwich/måltidsinspiration ved Andreas Brok-Hartvig, der viser forskellige muligheder på måltider, som giver mening for en cafe/håndværksbager. Frokost leveres ud fra Andreas’ præsentation.
Kl. 12.00: Evt. og tak for denne gang.

}