Branchekode

Forretning, foredrag og fællesspisning

27. februar 2023

Formand for Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening, Iver Hansen (Nymanns Bageri og Conditori), håber at se så mange branche-kolleger som muligt til Bagermik 2023.

”Efter nogle vanvittige år med corona og voldsomme prisstigninger på råvarer samt energien er det tiltrængt at mødes i et åbent forum, hvor vi kan minde hinanden om, at vi – trods alle udfordringerne – arbejder i en dejlig branche. Jeg er positivt overrasket over antallet af udstillere. Det er skønt. Og jeg er sikker på, det er muligt at gøre nogle gode forretninger på dagen,” siger Iver Hansen.

Program, MANDAG DEN 17. APRIL

Kl. 10.00 Adgang for udstillere.

Kl. 13.00 Bagermik 2023 åbner.

Kl. 17.00 Bagermik 2023 slutter.

Kl. 17.00 Foredrag med en tidligere indsat/tidligere fængselsbetjent.

Kl. 17.45 Middag.

Kl. 20.00 Udgangstilladelse for alle.

VIL DU SPISE MED? … så er registrering nødvendigt

Bagermik 2023 afrundes med fællesspisning, Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening er vært for (gældende for to personer pr. bageri). Menuen er traditionel fængselsmad med et moderne tvist. Vi skal have ’jeres’ tilmeldinger til fællesspisningen senest en uge før afviklingen. Via mail til hv@bkd.dk. Det er naturligvis muligt at købe ekstra spisebilletter, hvis I er mere end to personer fra samme arbejdsplads på tur.

STED

FÆNGSLET, Vestsalen, Fussingvej 8, 8700 Horsens.

Udstiller-liste per 21. februar (Bagermik 2023)

AT Clean, Bager- & Konditormestre i Danmark, BagerGruppen, bago-line, Barry Callebaut Danmark, BÄKO DANMARK, CBP, Dansk Kassesystem, De Danske Gærfabrikker, Debic, Dragsbæk, Engelhardt, FC Strømmen, FPR Forsikringsmægler, Ireks Nordic, KonditorBager, Lantmännen Cerealia, Marenco, Mel-Compagniet, Odense Marcipan, ProLøn, Prægel og Co., Puratos Danmark, Siluett of Sweden, Valsemøllen, Verifone, B Company, DoGo, L. C. Lauritzen, P.A. Andersen & Sønner, MultiPOS, MULTIVAC.

}