Branchekode

Nærhed og specialister skaber balance og sikrer økonomisk rådgivning i topklasse

14. august 2023

I bestræbelsen på kontinuerligt at udvide paletten af værdiskabende medlemstilbud indgår BKD nu i et strategisk samarbejde med Beierholm, der er specialister i revision og økonomisk rådgivning.

”Vi er meget glade for processen og den endelige aftale, og jeg er sikker på, at Beierholm vil levere et højkvalitets-serviceprodukt til de af vores medlemmer, der måtte vælge Beierholm som bredt funderet økonomisk rådgiver eller sparringspartner i et konkret anliggende. Partnerskabet med Beierholm kompletterer vores interne brancheøkonomifunktion til forventelig stor gavn for medlemskredsen,” siger adm. direktør i BKD, Henrik Mühlendorph.

Nært udgangspunkt
I både BKD- og Beierholm-optik er nærhed det bedste udgangspunkt for rådgivning og relevante løsninger.

”Hos Beierholm insisterer vi på, at vi vil være bedst til små- og mellemstore virksomheder. Vores DNA, vores måde at arbejde på og vores investeringer reflekterer dette. Vi tilstræber at være en betroet SMV-sparringspartner, der skaber udvikling, forenkling og overblik. Med 37 lokalkontorer, mere end 1.600 ansatte og en bred pallette af specialister møder vi vores kunder i øjenhøjde, og i samspil finder vi de gode løsninger,” siger statsaut. revisor og Beierholm-partner, Tony Mouridsen, og han supplerer:

”For virksomhedsejeren gælder det om at udvikle forretningen. Samfundet bevæger sig hele tiden, og det globale er blevet lokalt. Vi lever i en tid med udfordringer i kø, og hvor evnen til at være fremadsynet er vigtigere end nogensinde før. At løse udfordringer som stigende råvare- og energipriser, inflation og mangel på arbejdskraft kræver, man får den rette rådgivning. Via samarbejdet med BKD ønsker vi – igennem indsigt og sparring – at understøtte udviklingen og skabe overskud til fremtiden.”

(Fakta 1 - om Beierholm)

Beierholm er til for dig i dag og i morgen – fra etablering til afvikling

Som revisor og sparringspartner følger Beierholm ’dig’ gerne gennem hele (arbejds)livet, og Beierholm tilpasser løbende rådgivningen efter din/virksomhedens situation, uagtet det gælder etablering, vækst og udvikling, konsolidering, afvikling eller noget sjette. Beierholms ydelser er målrettet små- og mellemstore virksomheder og omfatter bl.a.:

 • Regnskab og revision.
 • Selskabsstruktur og generationsskifte.
 • Digitalisering, rapportering og outsourcing af bogholderiet samt lønadministration.
 • Bæredygtighed og CSR.
 • Køb og salg af virksomheder.
 • Virksomheds- og personjura.

(Fakta 2 - konkrete eksempler)

Nicheviden og fingeren på pulsen

 • Via Beierholms regnskabsmøde-koncept får du/I indsigt ved sammenholdelse af sammenlignelige virksomheder.
 • Via landets største afdeling bestående af moms, afgifts- og skattespecialister er Beierholm ajour med relevant lovgivning på bager/konditorområdet. Uanset om det gælder f.eks. el, gas eller vand til procesformål, får du svar.
 • Via Beierholms finansielle rådgivningskoncept kan det belyses, om du/I generelt har den rette finansiering i virksomheden eller balance i opsparingen (formue i virksomheden contra privaten). Inflationen påvirker ikke kun virksomheden, men også jeres formue og pension. Beierholms finansielle rådgivningskoncept tager afsæt i den økonomiske situation i samfundet, og der gives en uafhængig anbefaling.

(Fakta 3 - sådan fungerer samarbejdet)

Beierholm arbejder ud fra nedenstående værdier og principper:

 • Proaktive og løsningsorienterede. Beierholm stiler højt både på egne og kunders vegne. Beierholm stræber efter at være et skridt foran, både når det gælder revision, rådgivning og outsourcing. Beierholm understøtter udviklingen af kundernes forretning, og man arbejder vedholdende på at skabe værdi.
 • Nærværende og i øjenhøjde. Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision, rådgivning og outsourcing er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse. Beierholm ser kunderne som mennesker – ikke som CVR-numre.
 • Troværdige og ansvarlige. Rollen som SMV-virksomhedernes betroede sparringspartner udspringer af den tillid, kunderne viser Beierholm. Troværdighed ligger i Beierholm-DNA’et, og både virksomhed og medarbejdere udviser ansvarlighed kommercielt såvel som socialt.

Alt dette betyder, at Beierholm tilknytter en primær kontaktperson – og et fast team – til din virksomhed; at Beierholm naturligvis leverer til aftalt tid og pris; at Beierholm tilstræber at svare på forespørgsler inden for 24 timer.

(Fakta 4 - vidensbank)

Tematikker, som fortløbende vil blive rullet ud i branchemagasinet Bager & Konditor samt på www.bkd.dk:

 • Bogføringslov, digitalisering og det simple bogholderi.
 • Moms og afgifter – proces og besparelser.
 • Virksomhedsomdannelse og generationsskifte.
 • Personlig formue, pension og juridisk sikkerhed.
 • Megatrends og fremtidens behov.
 • Økonomisystemer.
 • Kassesystemer og webshops.

(Fakta 5 - sådan kommer du/I i gang)

Det er nemt at skifte til Beierholm:

1. Tag kontakt til Tony Mouridsen (23981041 / tmo@beierholm.dk), som er primær Beierholm-kontaktperson ifm. BKD-samarbejdet, for opfølgende spørgsmål, nysgerrig dialog og prisindikationer.

2. Efter en indledende samtale sender Beierholm et konkret tilbud inden for ti arbejdsdage, et tilbud, som er skræddersyet til din virksomhed og situation.

3. Ved accept af tilbud bistår Beierholm med det praktiske ved et skifte; herunder registreringer og udarbejdelse af nødvendige dokumenter.

Image
}