Branchekode

BKD er en del af Fuldkornspartnerskabet

Som repræsentant for de danske bager- og konditormestre er BKD, selvfølgelig, en del af Fuldkornspartnerskabet.

Fuldkorn har altid været en del af de danske bageres sortiment. Se bare på rugbrødet, der i en eller anden form kan spores mere end tusind år tilbage i danmarkshistorien.

Derfor er det naturligt for Bager- og Konditormestre i Danmark at være en del af Fuldkornspartnerskabet.
Her har vi, i en årrække, sammen med sundhedsorganisationer, andre fødevarevirksomheder og Fødevarestyrelsen arbejdet målrettet på at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Hver især bidrager vi med vores styrker og kompetencer. Sammen har vi skabt nogle unikke resultater, som vi ikke havde opnået hver for sig.

Det betyder, at hos de fleste af vore medlemmer kan du finde fuldkornsmærkede brød ligesom du kan få andre varer, hvor fuldkornet fylder godt i opskriften. Du kan måske endda finde lidt fuldkorn i produkter, du ikke forventer det.

 
Siden Fuldkornskampagnen begyndte i 2007, er der udviklet 1.000 produkter, som overholder kravene til fuldkornslogoet og danskerne spiser i dag 63 gram fuldkorn om dagen i gennemsnit.


BKDs repræsentant i Fuldkornspartnerskabet er Anders Grabow, som du kan finde kontaktinformation på her.

Image