Branchekode

Vision

Hvis man altid følger efter andre, bliver man aldrig nummer et. Vi mener, vi skal forandre branchen indefra i stedet for at se på, at andre forandrer den udefra.

BKD's vision:

”Bager- & Konditormestre i Danmark sikrer optimale vilkår for – og understøtter aktivt udviklingen af – fremtidens innovative bager- og konditorvirksomheder i Danmark.

Det gør vi gennem målrettet politisk arbejde samt gennem en individuel, proaktiv medlemsrådgivning, der er baseret på faglighed, nytænkning, unikke produkter og ydelser samt målrettet kommunikation.”

Derfor er Bager- & Konditormestre i Danmark (BKD) en højt specialiseret brancheforening, der er til for dig som medlem. Det betyder, at vi er lige der, når du har brug for det. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig på et højt fagligt niveau i forhold til netop dine behov og den hverdag, du befinder dig i. For vores klare målsætning er, at vi er til for at styrke din forretning. Og vi lader det ikke bare blive ved snakken. Vi handler.

Som medlem af BKD kan du med rette forvente lidt mere – hver eneste dag. Det er vores målsætning, at et medlemskab af BKD skal give synlig merværdi for den enkelte virksomhed. Det er grunden til, at BKD's sekretariat består af et team af engagerede eksperter med en stor praktisk viden om bager- og konditorbranchen. Det er også grunden til, at vi har sammensat en unik palet af ydelser, som i detaljer er skræddersyet til branchen og til dit personlige behov. Vi vil gøre vores til, at det bliver nemmere og mere profitabelt for dig at drive bager- og konditorvirksomhed.