Branchekode

Forsikringer

At have gode forsikringer er at vise rettidig omhu og passe ekstra godt på sin virksomhed. Og vi hjælper dig naturligvis – via et stærkt samarbejde med FPR Forsikringsmægler A/S.

BKD og FPR Forsikringsmægler A/S har udviklet et unikt forsikringskoncept – kaldet BKD Forsikring – som tilbydes alle medlemmer af BKD. Forsikringskonceptet er placeret i Protector Forsikring, der er et af Nordens større forsikringsselskaber.

KVALIFICERET RÅDGIVNING
FPR har brancheuddannede specialister, der kan rådgive om særlige risici og behov. Du får en kontaktperson, som hjælper med både forsikringer og skader.

TILBUD TIL DIG
Som medlem af BKD er du berettiget til at få en uvildig gennemgang af dine risici samt en vurdering af den forsikringsløsning, du har i dag. Endvidere vil du få et alternativt tilbud indeholdende de dækningsudvidelser, vi har forhandlet i gruppeaftalen.

...

Med andre ord: Du har mulighed for at få skræddersyet din egen forsikringsløsning til en særlig attraktiv pris. Besparelsen kan faktisk være så stor, at den ofte finansierer selve medlemskontingentet. 

Vil du vide mere om, hvordan BKD/FPR Forsikringsmægler A/S kan hjælpe dig med at få den rigtige forsikringsløsning? Så kontakt BKD-medlemskonsulent, Mette Petersen (mp@bkd.dk / 91897976).