Branchekode

Fuldkornspartnerskabet

Som repræsentant for de danske bager- & konditormestre er BKD selvfølgelig en del af Fuldkornspartnerskabet.

Fuldkorn har altid været en del af de danske bageres sortiment. Se bare på rugbrødet, der i en eller anden form kan spores mere end tusind år tilbage.

Derfor er det naturligt for Bager- & Konditormestre i Danmark at være en del af Fuldkornspartnerskabet.

Her har vi, i en årrække, sammen med sundhedsorganisationer, andre fødevarevirksomheder og Fødevarestyrelsen arbejdet målrettet på at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Hver især bidrager vi med vores styrker og kompetencer. Sammen har vi skabt nogle unikke resultater, som vi ikke havde opnået hver for sig.

Siden Fuldkornskampagnen begyndte i 2007, er der udviklet mere end 1.000 produkter, som overholder kravene til fuldkornslogoet, og danskerne spiser i dag (2019) 82 gram fuldkorn om dagen i gennemsnit.

BKD's engagement i Fuldkornspartnerskabet giver også muligheder for dig som lokal bager og/eller konditor. 

Hør nærmere herom ved at kontakte fødevarechef i BKD, Henrik Jellev Madsen (hjm@bkd.dk28565708). 

Image